Over mij

Wie ben ik en waar sta ik voor?

Kort gezegd: ik ondersteun mensen om vanuit meer verbondenheid met zichzelf te leven. Dit doe ik door middel van gesprekken die we één op één hebben op een plek die voor jou goed voelt. Met andere woorden: ik kom naar jou in plaats van dat jij naar mij komt.

De mens 

Voorop staat dat er meer is dan enkel de problematiek van iemand…namelijk een mens achter de problematiek.

Tijdens mijn studies Psychologie en Pedagogische Wetenschappen werden we vooral opgeleid om stoornissen te herkennen en hoe daarmee om te gaan. Direct was ik kritisch over diagnoses. Vervolgens probeerde ik de opleiding hierin te veranderen: leren om op een andere manier te kijken naar mensen. Uiteindelijk mocht ik colleges geven over oplossingsgericht werken.

Geen kant-en-klare oplossingen

Daarnaast richt ik mij niet op kant-en-klare oplossingen. Maar op het samen leren begrijpen van wat de problematiek inhoudt en hoe daarmee om te gaan. Ook in mijn trainingen over specifieke diagnoses is dit het uitgangspunt. Centraal staat dat we leren begrijpen hoe iemand denkt en wat iemand voelt.

Verbinding

Al met al is het mijn missie om meer mensen op deze wereld weer te laten verbinden met hun gevoel. Voor mij draait het allemaal om verbinding in het leven, namelijk:

  • verbinding met jezelf,
  • verbinding met jouw eigen gevoelens en gedachten,
  • verbinding met de ander,
  • verbinden met mensen in plaats van problemen.

Zit jij ook veel ‘in jouw hoofd’? Wil je ook beter jouw grenzen aangeven? Op een manier die niet voor meer afstand zorgt tussen jou en de ander? Heb je behoefte om rust en zekerheid te ervaren? Wacht niet, plan direct een kopje thee met mij om hieraan te werken: klik hier.